Nakon detoksikacije organizma, postizanja rezultata u izgledu, osetićete naboj optimizma u sebi pa i poseban mir i zadovoljstvo. To ćete preneti i na ostale u kući. Ako nastavite da trajete u tome primetićete da je manje vikanja i svađe u vašem domu.

Ukoliko imate decu – mir vam je neophodan. Prvenstveno da bi imali više strpljenja za odgajanje dece. A strpljenje roditelja za decu je jako važno. Zato i kažemo „STRPLJEN-SPAŠEN“. Razumevanje dečijih hirova i snaga za upravljanje njima su osnovne veštine kojim gradite ličnost kod dece, a koja kasnije odrastaju u kvalitetne ljude. Umeće da prepoznaju prave vrednosti!- ali samo uz zadovoljne, mirne i strpljive roditelje.

Budite istrajni i videćete da već posle tri nedelje ima promena na vašem telu i u duhu. Osećaćete se revitalizirano, energičnije, zadovoljnije. Gladovanje radi mršavljenja je mit – a ne ide „ruku pod ruku“ sa onim mirom kojem težimo, naprotiv! Samo je izmena u načinu pripreme hrane ključna. Navići ćete se da jedete i uživate u ukusu hrane bez nezdravih začina i zaprški. Iščistićete čulo ukusa i kompletan organizam a telu vratiti mladalčku energiju. Usporite proces starenja, budite zdravi, lepi i veseli, jer koliko je važna detoksikacija tela, toliko je važna i detoksikacija duha- uostalom to je prosto nerazdvojivo!

 

Zdravom ishranom i fizičkom aktivnošću dajete sebi šansu da uvek imate kontrolu nad svojim zdravljem a time i životom. Ostanite na vezi…