Kaže naš narod da te najbolje savetuje neko ko se svojih saveta ne pridržava, e pa nije to baš tako. Iskustvo je jako bitno, jer oni koji su nešto probali na jedan ili drugi način, najbolje poznaju efekte i posledice. I upravo iz svog iskustva savetuju. A se svojih saveta i pridržava. Osoba sam koja je, otprilike, svaku, ali svaku dijetu probala. Te kupus, te jogurt, te mesna, te posna- sve su bile pravo, pravcijato mučenje. Možda one i deluju, ali se sigurno ne osećate lepo i zadovoljno dok ste “na njima”. E onda sam prestala da ih “držim“ i konačno, nakon dugog vremena sam pronašla balans koji mi savršeno odgovara, nije naporan a efekti su odlični dok kombinujete i zdravo i ukusno. Iza savete koje ćete pratiti ne stoji samo iskustvo, već i nauka ali i mnogo zdravog razuma.

Prioritet svakog od nas bi trebalo da bude zdravlje jer kad ga imamo, mi imamo i sreću pa i kvalitetniji život. A to je valjda naša svrha u našem životnom veku na ovoj našoj planeti.

PRIORITET – ZDRAVLJE – SREĆA – KVALITET ŽIVOTA – CILJ

Kako do zdravlja? Pa da bismo bili zdravi moramo izbaciti otrove iz sebe. Znači, imamo detoksikaciju kao prioritet. A kako se detoksifikovati? Nije uopšte teško! Detoksikacija se vrši promenom ishrane, unosom raznih detoks čajeva i voda, vežbanjem, limfodrenažom kao i povremenim dodatnim tretmanima ozonterapijom. A i pripazite kakvom se kozmetikom mažete!

Tim salona Figura Fit je tu da vam pomogne u svakom koraku ka vašem cilju moralnom podrškom, savetima i obukom.